Releases in 2021

    Home / Geen categorie / Releases in 2021

Releases in 2021

0

Er komen dit jaar een aantal nieuwe releases waar ik aan heb meegewerkt/gespeeld.

1 maart komt het nieuwe album “antwoord” uit van Erwin de Vries en de Zunderlingen. We zijn in 2019 begonnen met de opnames in Silvox Studio en een klein gedeelte in Parkstad Studio Veendam. Dit keer worden de teksten ook vertaald naar het Nederlands. Kijk voor meer info en bestellen op www.erwindevries.nl

Zoals het er nu uit ziet wordt dit voorjaar ook het tweede album van Vayndog gereleased. Na het eerste avontuur met het album “Zadar” was de beer los. De lovende recensies en goed ontvangen radio en live optredens smaken naar meer. Was het eerste album nog bij wijze van spreken opgenomen met een voice recorder en wat plakband, bij dit album is er serieus werk gemaakt om ook alles zo goed mogelijk op te nemen. En dat ga je horen. Vayndog kan je volgen op facebook.

Ook het nieuwe album van de Meisjes komt dit voorjaar uit. Althans…. Met de heren Auke en Hans Hulst weet je het maar nooit. Ze kunnen uren schaven en poetsen aan de liedjes en dat hoor je. Net als bij het “Dr. Toestel” album komt ook bij dit album een boekje. We zijn met de opnames in 2017 begonnen. Kijk voor meer info op www. aukehulst.net

Daarnaast heb ik mee mogen werken aan het nieuwe album van VanderLinde. De opnames zijn gemaakt in een pittoreske studio in de Ardennen en een klein gedeelte in Parkstad Studio Veendam. kijk voor meer informatie op www.vanderlinde.info.