Docent

Docent

Noorderpoortcollege Groningen

Van 2010 tot 2021 heb ik basgitaarles gegeven op  de school voor de kunsten in Groningen.

Op de school voor de kunsten word je op- en begeleid door een dynamisch, professioneel team, bruisend van energie en sterk verbonden met de student. Een team dat onvoorwaardelijk gaat voor jouw ontwikkeling.

Tijdens je opleiding kom je dikwijls in aanraking met de praktijk. Bijvoorbeeld tijdens stages, en projecten binnen en buiten de school. Verder volg je regelmatig workshops, verzorgd door mensen uit de praktijk.

Op de school voor de kunsten ontmoet je, kortom, enthousiaste, gedreven mensen, die zorgen voor uitstekend onderwijs, de student centraal stellen en die er, samen met jou, alles aan doen jou je optimaal te laten ontwikkelen.

MDT-school Veendam

Van 2001 tot 2017 heb ik les gegeven aan de Muziek- Dans en Theaterschool (kortweg MDT-school) in Veendam. Daarvoor speelde ik al vaak mee op uitvoeringen en docentenconcerten.

MDT Veendam is een moderne school voor muziek -dans en theater met prachtige lokalen en een popkelder. We hebben zelfs een heuse studio! Woon je in Veendam of omstreken bel dan voor meer informatie naar 0598-317740 of kijk op www.mdtveendam.nl